Behandlinger

Tandlægeskræk Er det lyden af tandlægeboret eller er det blot lugten af tandlægeklinik som får Dig til at blive væk fra eftersyn og behandlinger?
Så er vi ret gode til at tage hånd om dette!

Ring og sig at Du har dette problem, og vi vil tilpasse behandlingen specielt efter dét.

Blegning En tandblegning, fungerer ved at tænderne bleges udefra. Dette er en effektiv og komfortabel behandling, som gør brug af henholdsvis blegeskinner og blegegel. Undersøgelse og støbning af skinnerne, sker hos os, mens selve behandlingen bliver foretaget hjemmefra.

Til at begynde med, vil din tandlæge lave en grundig undersøgelse, for at se om dine tænder egner sig til at blive bleget. I nogle få tilfælde, er tandblegning nemlig ikke at anbefale til alle.

Næste skidt, er at få lavet dine 100% personlige blegeskinner. Vi fremstiller selv vores blegeskinner, hvilket gør at du typisk kan få skinnerne med hjem efter 2 arbejdsdage. I forbindelse med at du får skinnerne med hjem, får du også et stykke papir med en vejledning på samt evt, svar på spørgsmål.

Fyldninger og kroner Vi laver alle almindelige plast indenfor sygesikringens overenskomst.
Kronerne bliver fremstillet på anerkendt og certificeret laboratorium.

Kronepris:  fra 5.000 kr.

Implantatbehandling Vi tilbyder implantatbehandling i samarbejde med Tandlæge Henrik Ehlers-Hansen, som har klinik i Virum. Henrik Ehlers-Hansen udfører ca. 300 behandlinger om året, og har derfor stor erfaring med denne behandlingstype.

Implantatbehandling er en god måde at erstatte manglende tænder, såvel enkelte tænder og fastgørelse af proteser. Vi holder informationsmøder på klinikken 1-2 gange årligt.

Paradentose Hvad er paradentose:
Paradentose er en betændelse i tandkødet og knoglen som tænderne sidder i,
Tandkødet bliver hævet, ømt og blødende.

Behandlingen er gentagende og grundige tandrensninger med ultralyd og scalere. Hvis dette ikke er tilstrækkeligt kan det være nødvendigt med en  operation. Tandrensningerne opfølges af grundig instruktion i tandbørstning og renholdelse af mellemrum mellem tænderne. Brug af el-tandbørste kan være en god idé.