Medarbejdere

ulrich Tandlæge Sven Ulrich Jensen : Jeg er uddannet i 1981 og har haft klinikken her i Hundested siden 1 april 1983. Vi har boet her i byen siden 1984 og føler et stort tilhørsforhold til Hundested. Jeg finder stor glæde ved at være tandlæge, og det fortsætter jeg med nogle år endnu 😉
dorthe Tandlæge Dorthe Skov : Jeg er uddannet i 1996 fra Københavns Tandlægeskole. Har været tandlæge i Helsingør og Gilleleje. Jeg bor i Gilleleje med mand og børn.
I min fritid ror jeg meget i kajak både i Gilleleje og her i Hundested.Området er ikke helt nyt for mig idet min far er født og opvokset i Lynæs og mor og far mødte hinanden på hundested kro. Jeg har været ansat her på klinikken siden 1 august 2016. Jeg føler mig meget velkommen og er glad for at arbejde her i byen.
Gry  Klinikassistent Gry Rytter Nielsen
Jeg hedder Gry  og er uddannet klinikassistent i 1994 fra Søværnets Grundskole i Auderød. Efter endt uddannelse startede jeg her på klinikken. Selvom der snart er gået 25 skønne år, så føles som var det i år. Født, opvokset samt bosat her i Hundested og nyder hverdagen og livet her.
mette Klinikassistent Mette
Jeg startede i lære som klinikassistent i 1992 og blev uddannet i Skævinge 1995. Der var jeg indtil 2015, hvor jeg startede her på klinikken. Jeg er meget glad for at arbejde her på klinikken.
Har boet i Hundested siden 1994. Jeg er forlovet og har 2 børn og 2 bonusbørn i alderen 13-22 år.